joi, 9 februarie 2012

Castiga 4000 de aparate de ras Gillette Fusion Proglide



Pentru a putea participa la prezenta campanie promotionala desfasurata pe pagina de Facebook Gillette ProGlideRo participantii trebuie sa indeplineaca cumulativ urmatoarele conditii:
1. Sa aiba un cont in reteaua de socializare Facebook, in perioada de desfasurare a Campaniei
2. Sa intre pe pagina de Facebook Gillette ProGlideRo pentru a viziona materialul video cu Razvan Lucescu si pentru a afla mai multe despre concurs si premii
3. Sa accepte intalarea aplicatiei campaniei dand click pe “Allow”
4. Sa dea Like paginii din reteaua de socializarea Facebook “Gillette Proglide” sau direct paginii aplicatiei “The Upgrade Race” in perioada de desfasurare a campaniei
5. Sa rezolve cu succes prima proba din aplicatie, prin introducerea numarului de telefon si apoi a codului primit prin SMS. Indiferent de saptamana in care intra in concurs, participantii vor trebui sa rezolve prima proba.
6. Sa completeze formularul de inregistrare de la finalul primei probe, ce contine: Nume, Prenume, Data Nasterii, Telefon.
Urmand pasii de mai sus toti utilizatorii for fi considerati participanti la Campanie.
Pe parcursul celor 6 saptamani de concurs, algoritmul de desemnare al castigatorilor este urmatorul:
La finalul fiecarei saptamani top 500 de participanti (pentru saptamanile1-4) sau 1.000 de participati (pentru saptamanile 5-6) cu cele mai multe puncte in concurs castiga premiul Gillette Fusion Proglide: un razor si o mostra de balsam.
Daca pe ultimul loc (500 si respectiv 1.000) se afla mai mult de un participant, in cazul in care exista mai multi participanti cu acelasi punctaj aflati pe ultimul loc premiul ii va fi atribuit aceluia dintre ei care a intrat cel mai devreme in concurs.

Perioada de desfasurare concurs: 7 februarie – 18 martie 2012


Participa la concurs
Regulament

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra.

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...