luni, 13 februarie 2012

Castiga o boxa Logitech Mini Boombox

Ai timp pana pe 29 februarie sa completezi datele si sa ne povestesti. Cea mai buna poveste va castiga mini boxa Logitech.

Despre Logitech Mini Boombox:
Logitech Mini Boombox este un sistem audio ultra-compact ce te ajuta sa obtii un sunet de calitate in urma vizionarii filmelor, auditiilor muzicale, experimentarii jocurilor si realizarii de apeluri telefonice pe smartphone-uri si tablete ce au dispozitive Bluetooth incorporate.
Logitech Mini Boombox are dimensiuni mici, dar atinge niste note inalte. Dispune de o camera acustica special conceputa care ofera un sunet bass de calitate, iar difuzorul cu microfon incorporat emite un sunet clar, fie ca il folosesti la birou, in masina sau in spatele casei. Dispoztivul este perfect pentru apeluri telefonice sau video.
Logitech Mini Boombox se conecteaza usor la smartphone-uri sau tablete si alte dispozitive ce suporta Bluetooth. Dispune de un accumulator care se incarca prin USB si functioneaza pana la zece ore, un timp indelungat in care poti asculta toate playlist-urile favorite sau in care poti vorbi toata noaptea la telefon. Poti controla cu usurinta dispozitivul atat ziua cat si noaptea prin ecranul sensibil la atingere.

Participa Acum

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra.

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...